Dommelroute praktisch

8 - 15u

Inschrijven-Vertrekken

8:00 - 15:00

op de 4 stopplaatsen Stermolen Eksel , Vliegbasis (Kleine-Brogel), De Lage Kempen (Hechtel-Eksel), Helchteren-Ter Dolen.

4 euro

Deelnameprijs is beperkt tot 4 luttele euro. Kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis mee.

23-25-28-46-48-58 km

Neem deel aan de korte route (25 km vanuit Vliegbasis Kleine-Brogel , Stermolen Eksel, of waag je aan een grotere route (-61 km)

4 x vertrek

Vliegbasis Kleine-Brogel, Stermolen Eksel, De Lage Kempen, Helchteren-Ter Dolen

Wedstrijd

Neem deel aan 3 van de 4 fietstochten van Fietsen&Genieten en maak kans op
- één van de twee elektrische fietsen, geschonken door Gilbert Boutsen
- één van de vier meerdaagse fietsvakanties, geschonken door de Zigeuner - één van de drie bungalowangementen, geschonken door Center Parcs.

Afgelopen dinsdag 8 maart werden de winnaars van de Dommelroute 2016 door serviceclub Fifty One De Dommel in aanwezigheid van gedeputeerde Igor Philtjens in de bloemen gezet. In 2015 organiseerde Fifty One De Dommel voor het eerst deze fietstocht in het kader van “Belgian Cycling Weekend”. Center Parcs (Erperheide) had deze rechten gekocht voor 3 jaar en was nog op zoek naar een partner om een gezinsfietstocht te organiseren. Het cycling weekend kaderde in 20 jaar Fietsparadijs Limburg. Als je weet dat “fietsknooppunt nr 1” aan de ingang van Erperheide gelegen is en deze fietstocht tevens een promotie is voor het Fietsroutenetwerk Limburg, dan voel je dat de cirkel rond is.

Fifty One De Dommel bestaat inmiddels 15 jaar en organiseert elk jaar drie evenementen. In 2016 was dat Walk the Lyme, Kerstmarkt en Dommelroute. Dankzij het groot aantal deelnemers kon de serviceclub in december meer dan 16.000 € schenken aan goede doelen: St.-Vincentius Peer, nieuwe Chirolokalen Hechtel, schoolbus, mantelzorg, Xander Bikers Team, laptops voor huiswerkbegeleiding enz.
De Dommelroute 2016 was net als in 2015 weer een grandioos succes. Gisteravond werden de 36 winnaars in de bloemetjes gezet. 25 gelukkigen wonnen en dagticket voor Erperheide of Vossemeren. 10 gezinnen ontvingen een jaarabonnement voor Bokrijk en de hoofdprijs was een weekend Center parcs in een park naar keuze.


Ook in 2017 organiseert Fifty One De Dommel voor het 3de jaar op rij terug de Dommelroute. Dat gebeurt op zondag 17 september in de vertrouwde 4 Dommelhuizen: Ter Dolen, Stermolen Eksel, Vliegbasis Kleine Brogel en de Watersnip Koersel. 

Tot ziens op de volgende editie: zondag 17 Sep 2017 

 

Dommelroute 2021 - 4 startplaatsen !

Over Dommelroute

Een initiatief van de 51 de Dommel, de gemeente Hechtel-Eksel en Vliegbasis Kleine-Brogel. Het mooiste moment van het jaar, het einde van de zomer, al fietsend de prachtige natuur verkennen.

Volg Ons

 FACEBOOK 51 DE DOMMEL

Contact Info

  info(@) dommelroute.be
  +binnenkort
  +binnenkort
  secretariaat Dommelroute

Our Map

Bekijk de routes